SMJEŠTAJ I DODATNA PONUDA

U potrazi ste za smještajem u našoj blizini? Možemo Vam preporučiti turističko naselje AC Bi village ili malo ribarsko mjesto Fažana.
bivilageBI VILLAGE
Smješteno nasuprot nacionalnog parka otočja Brijuni, ovo turističko naselje gleda na prekrasnu plažu i uronjeno je u bujnu borovu šumu s tipičnom mediteranskom vegetacijom. Uživaj i ti u odmoru u jednoj od najpoznatijih destinacija u Hrvatskoj!
www.bivillage.com
fazanaFAŽANA
Fažana je mali jadranski biser smješten tik do nacionalnog parka Brijuni, od davnina poznato kao mali ribarski gradić a danas predivno turističko naselje koji broj 3600 stanovnika. Nalazi se 7 km od Pule, najvećeg turističkog centra u Istri, prepunog povijesnih i kulturnih znamenitosti. Fažanskom rivom šetali su carevi, plemići, filmske i političke zvijezde poput cara Franza Josepha, Josipa Broza Tita, Indire Ghandi, ELisabeth II, Sophie Loren, Elizabeth Taylor, Naomi Campbell, Angelina Jolie i brojni drugi….
www.infofazana.hr
rockas ZABAVA
Ne znate gdje organizirati nezaboravni dječji rođendan, ili provesti jedan team building dan?
Jangalooz team pobrinut će se za Vas.
Za više informacija, kontaktirajte nas:
+385 98 90 111 94
info@jangalooz.com
www.jangalooz.com

wibitAQUAPARK
Na samoj plaži Bi Val nalazi se i naš uzbudljiv aquapark na moru.
www.aquapark-fazana.com
subPOLUPODMORNICA
Kad ste već u Fažani isprobajte vožnju polupodmornicom. 
www.fazana-semisubarine.com
brodIZLETI
Kad ste već u Fažani, obiđite brodom predivne otoke Nacionalnog parka Brijuni, iznajmite brod ili se uputite u potragu za delfinima. Za sve informacije slobodno kontaktirajte telefonom ili e-mailom: +385 91 512 30 60, info@dilinea.hr
brijuniN.P. BRIJUNI
Kao šlag na kraju za one u potrazi za kulturnim sadržajem te netaknutom prirodom preporučamo da posjete Fažanu te Np Brijuni.
www.infofazana.hr
www.np-brijuni.hr